Top
Billede

nyheder / info.

nyheder / info.


Nyhedsbrevet


Oktober 2022 3

Gode medlemmer

Til juletur og julefrokost den 19. november 2022, skal der tilmeldes til Kenneth, senest søndag den 13. november på: sms på 40381657.
Planen er, at vi først kører en fin tur i området og måske rammer et julemarked, selvom det er tidligt i julemarkedssæsonen.
Undervejs holder vi en kaffepause, hvor der er udeklubæblekage og egen medbragt varme drikke.
Så kører vi til Beate og Leif, hvor vi er i gildesalen på loftet over snedkerværkstedet og som vanligt bliver det superhyggelig.
I løbet af aftenen har vi har en pakkeleg, så hvis du vil være med til den, så skal du have en pakke med til omkring en tyver, det plejer at være mægtigt sjovt.
Maden er en traditionel julefrokostbuffet fra Schous i Marielyst, med alt dertil hørende og fru Olsen vil producere Risalamande i rigelige mængder. Drikkevarerne er diverse gode juleøl, rødvin og sodavand.
Og på grund af regionens økonomiske tilstand, så har regionsledelsen besluttet, at det hele er gratis i år – det er bare at tilmelde…..

Køreplan:
Kl. 13:00 kører vi fra Føtex P-plads og kører ud og spiser udeklubæblekage.
Kl. ca. 16:00 – 16:30 ankommer vi til Beate og Leif på Tingstedvej 4, 4800 Nykøbing F.
Det er et meget hyggeligt børne og familie egnet arrangement, da et af regionens formål er, at det at eje en Land Rover, er en familiesport.

Hvis der er særlige ønsker om f.eks. en vegansk kuvert, allergivenligt, eller andet, så prøver vi at løse det, bare giv et bib.

Der tilmeldes til Kenneth, senest søndag den 13. november på: sms på 4081657.

Vi ses derude – lige pludselig.
Mvh
Regionsledelsen 🙂
Oktober 2022

Gode medlemmer

Så er der nyt:
Fredag den 21. oktober skal vi ud at være enormt hyggeligt uhyggelige sammen med veterantoget.
Toget ankommer 16:50 til Bandholm og der møder vi 20 minutter før, altså 16:30 på Lindstrømsvej bag ved stationen i Bandholm, så er vi på plads når toget kommer, da der myldrer 150 passagerer ud, samt togpersonalet, de går så og hygger, spiser heksebryg (græskarsuppe) og oplever hyggelige uhyggeligheder på stationen, indtil toget afgår igen kl 18:30.
Kl 18:10 kører vi ud på ruten i skoven, placerer os de forskellige gode steder og rigger vores uhyggeligheder til, så kører toget forbi i ganghastighed og passagerne oplever vores effekter.
Det er superhyggeligt at være med og man behøver ikke at kunne nogle uhyggeligheder, for at være med – det er fint nok bare at være med, veteranbanen produceret udskårne græskar, som vi får og et par af dem på forskærmen, med en hvid/rød blinkende cykellygte i, er en god effekt.

Torsdag den 27. oktober har Rasmus igen en af hans hyggelige værkstedsaftner – tag vintertøj på, det er vinter… 😉

Søndag den 30. oktober kører vi i grusgraven igen, det er kl. 10:30 i Særslev Grusgrav, Særslevvej 11C, 4850 Stubbekøbing.
Vi tæller op til mad kl 12 og hvis du kommer efter kl 12 så gi’ Kenneth et bib på 40381657, så er der også gratis pølser til dig, da vi som vanligt har grillen med og der er også sodavand til alle.

Vi har juletur og julefrokost den 19. november, tidligt, men folk har altid meget travlt i julemåneden, det bliver også i år hos Beate og Leif (lækkert) og regionsledelsen har besluttet, at på grund af regionens økonomi, så er det hele gratis i år – også drikkevarerne. Der kommer mere i en nyhedsmail om juleturen med udeæblekager og tidspunkter.

Og så har vi også gang i noget overnatningstur i en spejderhytte, på nordvest Lolland og måske også en spontan æbleskivetur, en søndag omkring nytår, hvor vejret er godt. Se mere om tider og steder og følg med på kalenderen på klubsiden, der kan hurtigt ske ændringer, der kommer også altid en nyhedsmail.

Vi ses derude – lige pludselig. 😌

Mvh
regionsledelsen
Regionen sender nu nyhedsbreve ud på mail, hvis du ikke får dem, så tilmeld ved at kilkke her.
Mailadressen er den du er registreret i klubben med.
Og hvis du ikke vil have dem, så framelder du bare her.

Seneste indlæg på opslagstavlen
Gå til opslagstavlen
Næste regionsledelsesmøde:
Ikke fastlagt endnu
Regionens Facebook side
Vi har også en side på Facebook
link dertil https://www.facebook.com/groups/1460970217548294/
Andet vigtigt / nyt for Regionens medlemmer
Hvor ligger regionens grusgrave og øvrige terræn:
Vi har for tiden ikke noget, så hvis du har kendskab til et muligt terræn kontakt da en fra bestyrelsen