Top
Billede

nyheder / info.

nyheder / info.


Nyhedsbrevet

Kære medlemmer
Okt. 2019

Så er der nyt fra regionen igen.
I søndags var vi 16 medlemmer i 9½ bil i grusgraven i Kettinge, det var perfekt stille vejr og 16-17 grader og vi fik udsolgt af pølser fra grillen og vores nye trailer fik sin første tur og fungerede perfekt.

Halloween:
Fredag den 18. oktober skal vi ud at ”skræmme livet af” børn og deres forældre, som de tidligere år, så skal vi ud på Bandholmbanen og være hyggeligt uhyggelige når veterantoget tøffer forbi.
Vi mødes kl. 16:30 på Bandholm Station, omme på Lindstrømsvej, på den anden side af stationen. Så er vi der når toget kommer fra Maribo og når toget så afgår igen, så kører vi ud i skoven langs banen og er hyggeligt uhyggelige, med spøgelser, lysende græskar og meget andet spas.
Veteranbanen sørger for udskårne græskar, lige så mange vi vil have, og en cykellygte i et græskar har en rigtig god effekt, når det er buldermørkt.
Ellers kom bare og vær med, det er mægtigt hyggeligt og mens vi venter, har veteranbaneheksene kogt heksebryg på bål og sådan en kop varm heksegræskarsuppe er fantastisk. Vi bytter så vores deltagelse i togets Hallowen tur, med en kaffetogtur i spisevognen en gang i august, så bliver kørt op til Bandholm i spisevognen og holder et par timer og drikker kaffe og spiser kage, går istur og kommer så med tilbage igen, det er en superhyggelig tur.
Giv et bib om I kommer på tlf 40 38 16 57

Juletur/julefrokost:
Den 23. november holder vi vores juletur/julefrokost, det bliver helt gratis i år, da hovedklubben i år, yder et tilskud til regionsarrangementer på 10.000, - kr, så meget bruger vi nok ikke, men gratis er det, inkl. drikkevarer. Vi mødes kl 13:00 ved Føtex i Nykøbing og kører så en tur, måske til et julemarked e.lign og så finder vi et godt sted og spiser den medbragte æblekage, med selvmedbragt varme drikke til. Så kører hjem til Beate og Leif og spiser julefrokost i gildestuen, på loftet over snedkerværkstedet.
Vi bestiller maden udefra og det er en helt traditionel julefrokostmenu.
Vi har også pakkeleg, så så vil I vil være med, så skal I have en ting med til en tyver, det plejer at give pæn røde kinder, når terningerne ruller hen over bordet og pakkerne ryger til højre og venstre.
Det er et udpræget familiearrangement, der foregår rigtig stille og roligt, i mægtig julehygge.

Der er tilmelding til Kenneth senest den 17. november på 40 38 16 57

Og så har vi regionalforsamling søndag den 16. februar i Landsbyen i Våbensted, der kommer en formel indkaldelse i næste nummer af Oasen. Det er den helt oplagte mulighed for at være med til at sætte sit præg på regionen, eller bare at se hvordan vi driver butikken, hvis der er forslag til regionen, skal de være regionsleder Leif Olsen i hænde senest den 15. januar 2020.Regionen sender nu nyhedsbreve ud på mail, hvis du ikke får dem, så tilmeld ved at kilkke her.
Mailadressen er den du er registreret i klubben med.
Og hvis du ikke vil have dem, så framelder du bare her.

Seneste indlæg på opslagstavlen
Gå til opslagstavlen
Næste møde:
Ikke Fastlagt endnu
Regionens Facebook side
Vi har også en side på Facebook
link dertil https://www.facebook.com/groups/1460970217548294/
Regionens deltagelse i friluftsrådet
Kasserer Tom Nielsen er blevet valgt ind i friluftsrådet kreds storstrøm.
Andet vigtigt / nyt for Regionens medlemmer
Hvor ligger regionens grusgrave og øvrige terræn:
Vi har for tiden ikke noget, så hvis du har kendskab til et muligt terræn kontakt da en fra bestyrelsen