Top
Billede

nyheder / info.

nyheder / info.


Nyhedsbrevet

Gode medlemmer
Juli 2022 2

Gode medlemmer

Så gik der sørme en måned mere og derfor er vi igen klar til udeklubkaffe, som vanligt den første tirsdag i måneden.

Vi mødes den 2. august, kl 19:00 på Lagunen Guldborgvej 350 4862 Guldborg, præcis lige midt i regionen, altså når man måler fra Geocenteret på Møn, til P-pladsen ved begyndelsen af Albuen.
Efter vi har pelset fryseren med is på Lagunen, så skal vi ud til et af mine hemmelige steder ved vandet, hvor vi tager aftenkaffen som du selv har med.
Tag trøje, jakke og myggespray med og en stol, hvis du vil sidde ned.

Og allerede på søndag den 7. august, på ILD dagen, der kører Anders os en greenlaning på vest Lolland, den kan kraftigt anbefales, han er mægtig god til det.
Se mere på kalenderen på www.dlrk.dk men hvis du ikke er logget in på siden, kan du ikke se detaljerne.

Med venlig hilsen
Regionsledelsen


Gode medlemmer
Juli 2022

Så er der nyt fra Land Rover Klubben.
Siden sidst har vi haft en rigtig hyggelig udeklubkaffe, med is i Sakskøbing og en meget flot aften på Sakskøbing lystbådehavn. Vi har også haft en, som vanligt, meget hyggelig værkstedsaften hos Rasmus ved Nysted.
Og så kommer der en udeklubkaffe tirsdag den 2. august, mere om det senere i nyhedsmail, det er noget vejret, men sæt aftenen af i kalenderen.

Og der kommer der lige efter, ILD dag den 7. august, International Land Rover Day, det er dagen hvor Land Rover folk over hele verden kører tur på den samme dato.
Og Anders inviterer på greenlaning:
Kejserens nye klæder og ugler i mosen
Det er tid til ILD, og så er der blevet arrangeret en lang greenlaining søndag den 7. august kl. 13, Det hele starter igen ved Christianssæde Chritianssædevej 9B, 4930 Maribo
Tanken er at ILD bekæmpes med vand. men som overskriften lover så er der Ugler i mosen. Vi vil besøge mange Øer og stande. Vi vil dog næsten ikke se noget vand.
Vi vil køre rundt på mange af Lollands kommunes småveje af forskellig beskaffenhed, og når vi er færdige med at lede efter vand, skal vi så lede efter ugler i mosen på vej ud til mig hvor jeg kan love, at der er kaffe og kringle igen.
VI vil komme ud på en del dead ends, hvor der er god plads til at vende røveren, og lidt private veje. Vi vil lede efter vand ved Rødby Fjord, og ugler søges omkring Vesterborg.
Tag forplejning med, der er et enkelt stop ved Kramnitze hvor der kan købes lidt i en Let-Køb, ellers er vi bare ude i naturen.
Vi ses
Anders.
Tlf. 20956155

Mvh regionsledelsen
Regionen sender nu nyhedsbreve ud på mail, hvis du ikke får dem, så tilmeld ved at kilkke her.
Mailadressen er den du er registreret i klubben med.
Og hvis du ikke vil have dem, så framelder du bare her.

Seneste indlæg på opslagstavlen
Gå til opslagstavlen
Næste regionsledelsesmøde:
Ikke fastlagt endnu
Regionens Facebook side
Vi har også en side på Facebook
link dertil https://www.facebook.com/groups/1460970217548294/
Andet vigtigt / nyt for Regionens medlemmer
Hvor ligger regionens grusgrave og øvrige terræn:
Vi har for tiden ikke noget, så hvis du har kendskab til et muligt terræn kontakt da en fra bestyrelsen