Top
Billede

nyheder / info.

nyheder / info.


Nyhedsbrevet


Maj 2023 2

Gode medlemmer

Lørdag den 27. maj var vi i grusgraven i Særslev på Falster, vi var 9 biler og 17 medlemmer og hushunden, hvoraf en bil kom fra Østsjælland, det er altid hyggeligt med besøg fra de andre regioner, vejret var meget fint, så’n lige tilpas med 20 grader, svag vind og en sommersky en gang i mellem, grillen var som vanligt på overarbejde og fodrerede alle medlemmerne (og hunden) godt af. Og selvom grusgraven er ret lille, så fik de fleste massereret fjedrene godt i gennem.

Tirsdag den 6. juni er der udeklubkaffe, vi mødes lidt før på shelterpladsen på hasseløvej 129, 4800 Nyk.F. og kører derfra kl 19:00.
Undervejs skal lige pelse ishuset på Krøjerups Kro i Bøtø og så videre til Gedser og som kulturstop, skal høre om verdens største vindturbine, der bla. har været besøgt af NASA.
Samme sted, tager vi så den medbragte aftenkaffe med udsigten til solnedgangen. Husk en stol og udendørstøj.

Den 24. og den 25. juni har vi Skt.Hans hos Charlotte og Søren på Grønjægervej 3, 4793 Askeby på Møn.
Programmet er, at vi mødes lørdag inden kl 13:00 for der kører vi en pæn tur ud på det flotte Møn, tilbage på pladsen igen, så drikker vi noget eftermiddagskaffe og til aftenspisning giver regionen grillmaden med tilbehør og regionen køber også ind til morgenmad søndag morgen, med lidt pålæg og juice.
Så din opgave er frokosten lørdag, eftermiddagskaffe lørdag og egne drikkevarer til hele weekenden.
Der er gode muligheder og rigtig god plads, til overnatning på ejendommen, om du så vil sove oven på bilen, i bilen, under bilen, i bivuak, under åbenhimmel, i campertrailer, eller i campingvogn, det er helt op til dig.
Der er selvfølgelig mulighed for kun, at deltage i en del af arrangementet, kun køreturen, køretur og spisning, kun spisning og aftenhygge, eller hvad du nu har mulighed for.
Af hensyn til maden, så er der tilmelding senest mandag den 19. juni, til Kenneth på sms 40381657. og vi skal absolut vide hvordan du deltager i arrangementet, i det hele, eller kun noget af det. 😉

Vi ses derude – lige pludselig. Mvh Regionsledelsen
Regionen sender nu nyhedsbreve ud på mail, hvis du ikke får dem, så tilmeld ved at kilkke her.
Mailadressen er den du er registreret i klubben med.
Og hvis du ikke vil have dem, så framelder du bare her.

Seneste indlæg på opslagstavlen
Gå til opslagstavlen
Næste regionsledelsesmøde:
Ikke fastlagt endnu
Regionens Facebook side
Vi har også en side på Facebook
link dertil https://www.facebook.com/groups/1460970217548294/
Andet vigtigt / nyt for Regionens medlemmer
Hvor ligger regionens grusgrave og øvrige terræn:
Vi har for tiden ikke noget, så hvis du har kendskab til et muligt terræn kontakt da en fra bestyrelsen