Bestyrelsens beretning: 2008

2007 blev et rimeligt godt regionsår.
Vi begyndte året med en regionalforsamling hvor vi fik Tom ind på posten som kasserer han afløste Calle som efter mange år havde valgt at trække sig, der skulle nyt blod til mente han, bestyrelsen vil gerne takke Calle for det lange slid med kassererposten.

I marts havde vi et foredrag om Charlotte og Jims tur til Island i 2006, og med god sparring fra Merete og Jan fra reg. Midt.jyll. leverede de en beretning og et antal billeder så man bare sad med åben mund og tænkte hvorfor gør jeg ikke også det.
Arrangementet trak kun 15 deltagere hvoraf to kom fra ssj. Det kan jo så undre hvorfor der ikke kom flere.

I April havde vi grønt bevis, som sædvanligt velorganiseret, af vores meget dygtige kompetente og meget tålmodige instruktører.
Det foregik i vores nye køreområde Troels Jørgensens grusgrav i Døllefjelde.

I maj havde vi greenlaning på vestlolland med mødested på Bandholmhavn, det blev Jimmy der førte an i turisttempo ud over hele vestlolland med pause på Tårs havn, og det var så snedigt arrangeret at hver gang vi nåde en havn hvor der var en færge anløb den ca. 10 minutter efter vi ankom både i Kragenæs og i Tårs hvor vi spiste frokost, turen sluttede nede vest for Rødby Havn.

I juni havde vi regionsfødselsdag, et kæmpe arrangement set med vore regions øjne, hele klubben blev inviteret til 2 biltrophy der kom ca 35 medlemmer til et kanon arrangement, der var virkelig hængt godt i med at få det hele til at klappe, Ejner Brendstrup lagde en tønde land græs til så vi havde en lækker camp. Og Troels Jørgensen hvis grusgrav ligge lige i nærheden lagde terræn til.
Thomas Jacobsen havde stadig et rødt øre af at ringe rundt til sponsorerne og han fik en overdådig respons der alt lige fra et EL.spil til bilplejeprodukter.

I august havde vi så tour de Falster greenlaning hvor vi kørte hele nordfalster tyndt lige fra Varnæs skoven i vest til Marie grubbe gamle færgehavn i øst.

I september havde vi også en greenlaning denne gang startede vi under Farøbroen og kørte over Bogø, Møn og rundt om hele jungshoved.

Vores greenlanings er altid godt besøgt og det er mægtigt hyggeligt at følges en hel convoy af ligesindede og det vækker også en del opsigt når vi kommer trillende ude i landskabet.

Oktober sprang vi let og elegant over da der ikke var nogen der havde tid og overskud til at lave at arrangenment.

I November havde vi vores traditionelle julefrokost dog i år noget amputeret da det viste desværre sig at de havde fået godt styr på det i kommunen, efter sammenlægningen, så beskeden på ansøgningen om kørsel på stranden kom tilbage med de oplysning at området havde været fredet siden 1972 og så var det slut.
En lille krølle var at kommunen selv tilbød at finde et område hvor vi kunne køre, set det er rigtig borgerservice.
Vi kørte en lille tur rundt i området i stedet men det er absolut ikke det samme som at køre på stranden.
Turen bød på de sædvanlige æblekager, jeg ved ikke om det er fordi det indtages udendørs men faktum er at det er utrolig kulinarisks oplevelse at spise æblekage direkte fra ladet af en 90" eller er det bare fordi æblekager er fantastiske.

Vi kan også se tilbage på 4-5 klubaftner, nogle timer samen med regionsmedlemmer og snak om løst og fast, men selvfølgelig går der Land Rover i den.

Jacob har fået godt styr på vores hjemmeside og den er nu meget informativ og det er også formålet med den, den skal ikke være en forkromet hjemmeside med masser af features som folk ikke bruger alligevel.

Som nogen af jer sikkert har læst på Forum har forsvaret reorganiseret deres terrænadministration så alle terræner skulle blive på de samme vilkår og til den samme pris, den kvikke lytter tænker jo straks; AHA KULSBJERG ved Vordingborg og jo, vi må se når militæret får deres centrale styring op at køre, men en ting er sikkert vi er der som nogle af de første.

Det var hvad vi kunne tilbyde i 2007 og vi prøver at gøre mindst lige så godt i 2008
Bestyrelsen region Lolland/Falster