Regionledelsens beretning.

 

Jeg vil gerne starte med at byde alle nye medlemmer velkommen i regionen da medlemstallet  er steget fra 52 1/1-2005 til vi er 62 i dag, skulle det være underligt om ikke der skulle være et eller to nye medlemmer tilstede i dag.

Det er en stor stigning i vores lille region og det er jo meget positivt både for regionen og for bilmærket  Land Rover, men det forpligter os også til at give respons på de mange nye medlemmer, selvfølgelig vil ikke alle være aktive, nogen vil være med pga. forsikringsordningen, og andre vil bare være med, for man er da medlem af klubben hvis man kører LR og andre igen har ikke tid.

Vi er klar over at vi skal være meget mere obs. på vores nye medlemmer evt. med en velkomsthilsen pr. brev hvor vi skriver lidt om hvad der sker og hvem der hvem eller hvad?

vi kunne prøve at høre de nye der tilstede her i dag om hvad der skal til og hvad de evt. forventer.

 

 Vi har afholdt en del klubmøder, ca. et om måneden, som er uformelle sammenkomster hvor medlemmerne åbner deres  hjem.

Deltagelsen har typisk været 8 – 16 personer og man tager selvfølgelig sin bedre halvdel med og gerne børnene.

Det er en god anledning til at fremme det sociale i klubben og der bliver tit snakket om meget mere end LR.

Det er også forumet hvor man lige lufter at man nok snart skal bruge en ny gearkasse og hvor får man lige fat i den og hvem kan hjælpe med at skifte den og hvem skal absolut ikke hjælpe med skifte den.

 

Klubben afholdte det årlige Landsarrangement sidste år,  i uge 30, på dyrskuepladsen i Roskilde, og jeg kan lige indskyde at det bliver I Ebeltoft ZOO i år,

Der var fra regionen en blød start på arrangementet, da halvdelen af de tilmeldte først kom onsdag.

Der var en del bøvl fordi man ikke kunne få tilladelse til ligge hele regionen samlet, det var noget med telte for sig og campere for sig, så det var lidt rodet. Brandvæsnet havde lavet planerne på forhånd så der var ikke meget at gøre ved det.

Det var  i øvrigt en rigtig god oplevelse at stort set alle spiste morgenmad sammen i det store fællestelt, så kom dagen ligesom godt i gang.

Et af de store clou på landsarrangementet var at Nikolaj Persson,  med et meget stærkt og meget ungt hold, vandt vandrepokalen Søgårdstenen tilbage til regionen, vi kan jo kun vinde den hvert andet år, da vinderen skal arrangere næste års minitrophy, så vi må afgive den i år men så napper den lige igen i 2007.

Der var mange gode placeringer til regionen med god hjælp fra vores norske medlemmer, vi har 3 medlemsnumre i Norge men de plejer at kommer 6-7 personer til hvert nummer, så der var god assistance derfra.

Efter landsarrangementet i Roskilde var så en del fra regionen kørte til jubilærumstræf i Norge, lidt nord for Kristanssand og  de havde en rigtig god uge deroppe.

 

Undertegnede havde lagt meget tid og kræfter i et gymkahna arrangement i august måned og jeg vil tro at den bil der kom,  vist  havde det meget sjovt, ikke den store interesse men et anderledes tilbud, som lige skulle prøves af men nok ikke bliver gentaget i den form.

Morten og Martin fandt lige pludselig på hen på efteråret at lave et 2 bil trophy, til alles store overraskelse, men det lykkedes dem at stable et flot arrangement på benene som fik meget ros og en flot artikel  i klubbladet Oasen, artiklen veludført af regionens egen chefredaktør Jimmy, som skriver, og knibser biler med kameraet, så man bliver helt forpustet.

 

Vores årlige strandtur på øst Falster gik 10 km mod syd fra Ulslev Camping og i år, 10 km tilbage igen, det er meget specielt at få lov til køre på stranden når man ikke lige bor i nordvestjylland, turen afsluttes med en ordentlig skudefuld udsøgt æblekage fra bla. Martins mor, og her har jeg for første gang set en 90” pickup med hele ladet fyldt med æblekage, et pragtsyn, vi kæmpede for at udrydde den. (æblekagen altså ikke 90”)

Martin havde igen i år kæmpet sig igennem stakken af ansøgninger til strandfogeder, digelaug, lodejere skovejere, politiet og hvem der eller skulle spørges om lov, så vi ikke træder andre end os selv over tæerne.

Efter strandturen kørte vi til Skørringe Gods og kiggede på kunsthåndværk en meget flot udstilling, men også flotte priser og så næsten ingen nisser, så vi prøver nok noget andet i år.

 

Efter Skørringe var der julefrokost i gildestuen på loftet hos Beate og Leif, dejligt hyggeligt arrangement med 22-23 deltagere.

 

 

 

 

 

 

 

Det var lidt fra året der gik og noget af de ting der sker i regionen og hvad der sker i regionen, det har i medlemmer meget stor  indflydelse på, så hvis sidder med gode ideer til at lave noget, kender gode steder hvor vi køre, for det er ikke terræn vi har mest af, det kan også være greenlaningture eller i gerne vil være med til at lave noget, så er der altid brug for en hånd til at holde i den anden ende, så giv en fra bestyrelsen et ring, der er altid plads til en til.

 

Afslutningsvis vil jeg gerne sige tak til alle dem der bidrager til regionens trivsel, det være sig dem der laver kaffe, kage, er med som officials, holder i den anden ende, eller holder enderne sammen, eller hvad i frivillige nu bidrager med, en stor tak til jer fra bestyrelsen til jer.

 

Fortsat godt møde.